No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.

El govern municipal manté la voluntat de diàleg per Can Vies i demana la predisposició de totes les parts

El govern municipal manté la voluntat de diàleg per Can Vies i demana la predisposició de totes les parts

Les obres d’enderroc de l’edifici del carrer dels Jocs Florals 40-42 s’han aturat aquest matí atenent a la petició feta ahir pel Centre Social de Sants i amb la voluntat d’afavorir el diàleg

El govern municipal demana que cessin els aldarulls i que qualsevol protesta que es vulgui celebrar es faci de manera pacífica

L’Ajuntament de Barcelona reitera la seva voluntat de negociar amb els col•lectius de Can Vies per trobar una solució a la situació que viu el barri de Sants en els darrers dies. Malgrat la posició anunciada aquest matí pels col•lectius de Can Vies, l’Ajuntament de Barcelona manté l’aposta per trobar una solució acordada i satisfactòria per totes les parts, i agraeix la mediació realitzada per part del Centre Social de Sants i la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB).

El primer punt de la proposta presentada pel Centre Social de Sants era l’aturada de l’enderroc de l’edifici del carrer dels Jocs Florals 40-42. Aquest matí, Transport Metropolitans de Barcelona (TMB), que té la propietat de la finca, ha aturat els treballs, atenent a aquesta petició i per tal d’afavorir un clima de diàleg. L’Ajuntament de Barcelona i TMB realitzaran al llarg del dia d’avui un perímetre protecció a la finca de Can Vies per evitar qualsevol risc per les persones.

La voluntat de trobar sortides al conflicte es va tornar a posar de manifest ahir, quan el regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, va assistir a una reunió a la seu de la FAVB convocada pel Centre Social de Sants, en la qual no hi van assistir representants dels col•lectius de Can Vies, tot i ser-hi convidats. El govern municipal insisteix que és possible trobar solucions si tothom hi posa de la seva part i està convençut que hi ha alternatives positives per garantir la continuïtat de les activitats de Can Vies. En aquest sentit, el Govern municipal demana la predisposició de totes les parts a mantenir el diàleg.

De la mateixa manera, l’Ajuntament de Barcelona expressa un cop més el seu rebuig més enèrgic als aldarulls i violència que s’han viscut en els últims dies, uns incidents absolutament injustificables i que en cap cas no ajuden ni a la ciutat ni a les entitats i col•lectius que treballen a favor de la cultura i l’activitat social del barri. En aquest sentit, l’Ajuntament demana que cessin els aldarulls i que qualsevol protesta o convocatòria que es vulgui celebrar a la ciutat es faci de manera pacífica.

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.


Etiquetes d'aquesta publicació:
Ajuntament de Barcelonacan viesFAVBJordi MartíTMB

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*