Torna la trobada empresarial esportiva Sports Business Meeting

La jornada professional celebrarà la seva quarta edició sota el títol Claus per a repensar el negoci de l’esport

Sports Business Meeting ja escalfa motors per a la seva quarta edició. La jornada professional tornarà a celebrar-se del 15 al 18 de novembre en format digital, adaptant-ne els horaris, continguts i formats.

Entre altres preguntes, la trobada centrarà la seva quarta edició en algunes de les grans incògnites davant el futur per al sector: i si els nens ja no volen veure el futbol, els gimnasos s’instal·len a les cases i no és possible tornar a omplir els pavellons? I si l’esport s’enfronta a noves amenaces més enllà de la pandèmia?

Impulsat per Palco23, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Món Esportiu, la jornada professional celebrarà la seva quarta edició sota el títol Claus per a repensar el negoci de l’esport i s’articularà a través d’una desena d’entrevistes amb figures empresarials i experts nacionals i internacionals del sector. L’objectiu, conèixer i difondre visions sobre com afrontar els reptes a llarg termini de l’esport després de l’experiència de més d’un any i mig de pandèmia.

La trobada empresarial  n’alleugereix l’extensió respecte de l’edició del 2020, quan ja es va fer en format digital per a adaptar-se millor a les possibilitats dels professionals del negoci de l’esport, amb continguts encapsulats de poc més d’una hora per dia, a partir de les 16.00 del dilluns 15 de novembre al dijous 18 d’aquest mateix mes.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.