Jordi Masip visita l’Escola de Futbol Ángel Pedraza

ERIC BARRACHINA// El Campus de l’Escola de Futbol Ángel Pedraza ha rebut aquesta setmana a Jordi Masip del FC Barcelona. Un dia abans el Campus també va comptar amb la presència d‘Abraham González, jugador del RCD Espanyol. Ambdós jugadors van assistir al Camp de La Bàscula per realitzar una xerrada amb els més petits.

El dimecres va ser el torn del porter blaugrana. Masip va estar molt atent amb els més petits fotografiant-se i responent a les preguntes que li proposaven. A la xerrada va repassar la seva trajectòria en el món del futbol quan amb 4 anys va començar a endinsar-se en aquest món. Amb 11 anys, el jove porter va canviar de parer i es va posar els guants per defensar la porteria blaugrana des de llavors fins ara.

També va mostrar-se molt feliç per formar part del primer equip del FC Barcelona i tot i sentir-se un privilegiat creu que la exigència serà màxima. En Jordi es va mostrar molt senzill i agradable i al final de la xerrada va signar algunes de les samarretes que és sortegen cada divendres a l’Escola.

Fotografia: Jordi Masip posant amb els entrenadors de l’Escola/Escola Ángel Pedraza

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.