El Barça inicia tràmits per jugar al Cim de Montjuïc

Aquest trasllat podria permetre els veïns i veïnes de La Marina gaudir de l’ambient del futbol d’elit prop de casa nostra

El Futbol Club Barcelona contempla la possibilitat de jugar en l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc durant les obres de l’Espai Barça’. El club blaugrana ha fet la petició a l’Ajuntament de Barcelona en una reunió al mes de maig.

La trobada entre el president del FC Barcelona, Joan Laporta, amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a l’Ajuntament de Barcelona ha permès a club i consistori acordar millores a l’Espai Barça per a iniciar les obres, a més de contemplar aquest escenari de jugar en Montjuïc, feu de titularitat municipal.

En la reunió es va parlar de la possibilitat que el Barça jugui en l’Estadi Olímpic quan al Camp Nou no es pugui jugar ni rebre públic. La idea del club és disposar d’un aforament mínim per a uns 80.000 aficionats mentre s’executen les obres a l’estadi culer. Per fer-ho possible, el club buscaria aixopluc provisional a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, molt probablement.

Laporta va mantenir inicialment una reunió privada amb l’alcaldessa i la segona tinenta d’alcalde de la ciutat, Janet Sanz, per a exposar petits canvis en el projecte ‘Espai Barça’ a fi de poder iniciar les obres d’aquí a poc temps, que requeriran algunes adaptacions del projecte, segons va anunciar el club.

Aquest trasllat permetria els veïns i veïnes de La Marina gaudir de l’ambient del futbol d’elit prop de casa nostra.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.