CineXic a la biblioteca Francesc Candel

Aquest mes de febrer torna el cicle de cinema infantil en català, Cinexic. Per segon any consecutiu, la biblioteca forma part de CineXic, programa d’impuls a la difusió del cinema infantil en català creat entre Òmnium Cultural i les distribuïdores Pack Màgic i Rita&Luca, a través de la creació d’un circuit estable d’espais que vulguin apostar per una programació regular de cinema familiar en català complemetària als circuits més comercials, tot creant i fidelitzant nous públics.

Així doncs, us esperem el pròxim 22 de febrer a les 17:30, per veure la pel·lícula, Al sostre del món, de Rémi Challé (França-Dinamarca, 2015).

En aquesta sessió, ens traslladarem a Sant Petersburg, l’any 1882, on una joveneta de l’aristocràcia russa, Sasha, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Oluki, qui va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai. Aquest vaixell no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Pol Nord seguint la pista del seu avi per recuperar el famós vaixell i viure unes aventures fascinants.

Si voleu veure com acaba aquesta gran aventura, us esperem a la biblioteca.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.