La Marina Viva celebra el seu vuitè aniversari!

El mes de maig l’associació La Marina Viva celebra el seu vuitè any de vida i ho vol fer amb diferents accions amb tots els mariners i marineres.

L’associació va guanyar al febrer el premi Sants-Montjuïc a la Innovació amb activitats com ‘On ets Marina?’, un concurs de dibuix on hi van participar 582 nens i nenes per trobar la nova icona que identifiqui el barri. En aquest projecte s’hi va crear també una rumba i es va fer una gran gala de presentació a la Sala Pepita Casanellas.

Dedicada a fomentar la identitat i la participació veïnal, La Marina Viva porta des dels seus inicis generant i dinamitzant diverses activitats, així com mostrant a través de les seves xarxes socials tot allò que la resta d’entitats, equipaments i col·lectius organitzen, ja siguin festes majors, exposicions o actes de tota mena.

Ara, després de molts mesos de treball, recerca, organització i classificació, ja tenen un calaix propi i complet de fotografies. En total 53.967 imatges repartides en 420 carpetes registrades al llarg dels seus vuit anys d’història. Els veïns i veïnes a partir d’ara podran sol·licitar fotografies concretes en un llistat classificat per anys i activitats a través del correu lamarinaviva@gmail.com.

No obstant això, el producte més dinàmic de l’associació des dels seus inicis ha estat el vídeo, així que tenen preparades càpsules amb talls de vídeos recopilatoris amb els moments més festius, emocionants i emotius del barri, que podreu veure a les xarxes socials durant tot el mes de maig.

A més a més, el dilluns 20 de maig a les 19 hores hi haurà una projecció al Punt Multimèdia de la Marina, a la primera planta del Centre Cívic Casa del Rellotge, on convidaran un refrigeri. L’activitat comptarà amb més sorpreses mentre es reviuran els millors moments enregistrats per l’associació.

Finament, La Marina Viva convida a tothom qui vulgui participar a enviar un vídeo de felicitació per WhatsApp al telèfon 629 291 680. Aquest haurà de ser en format horitzontal amb un màxim de 10 segons de durada. Els millors vídeos seran compartit a les xarxes, el punt de partida de l’organització, on també faran diferents concursos amb preguntes vinculades al barri amb recompenses molt marineres. Podeu seguir les activitats a les xarxes amb l’etiqueta: #ReViuXtu

1 COMENTARI

  1. El gentilici en català de la gent de La Marina segons el Diec no és pas mariners ni marineres sinó marinencs i marinenques
    En castellà fora marinenses i marinensas.
    El mot mariner s’aplica a la gent que treballa a la mar, encara que a els que es dediquen a la pesca tenen el seu propi: pescadors.
    El Mar i una Marina són coses diferents malgrat és relacionin un amb l’altra en tant que veïns geogràfics.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.