La Marina FM viu el Nadal més que mai

Nadal 2014

La Marina FM ofereix una programació especial en motiu de les festes nadalenques.

Dimecres 24 a les 19h no et perdis l’edició especial d’Amb un altre aire (Jordi Carreter) amb una selecció de poesies, nadales i enquestes a peu de carrer. Podràs recuperar el programa el dia següent (dijous 25) a les 10h del matí. A continuació oferirem una selecció de les millors nadales tradicionals fins a les 00h, moment en què connectarem en directe amb l’església de Sant Cristòfol per oferir la Missa del Gall, que també es reemetrà el dia següent a les 11h.

Pel que fa al dia de Cap d’Any, a les 17h arriba l’especial Per no dir res de 3 hores amb tot l’equip de col·laboradors, que es podrà recuperar el dia 1 de gener a les 17h. A partir de les 23h emetrem l’Especial Nit de Cap d’Any, un programa on repassarem en la primera hora amb els millors èxits del 2014, farem les campanades a les 00h, i posarem els èxits de tota la vida que animen a sortir de festa per Cap d’Any fins les 06h.

Finalment, els dies 3, 4 i 5 de gener serem en directe des de la Plaça de la Marina recollint joguines amb l’acte La Marina Solidària de 17 a 20h.

Aquest any, viu el nadal amb La Marina FM! Som part de tu!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.