La Marina FM estrena nova temporada

Dilluns 15 de setembre La Marina FM estrena la nova temporada 2014-2015 amb la tornada dels programes estrella de la graella com ara el matinal de Xavier Artiga Més a prop teu. En aquesta nova temporada seguirem apostant per la informació de proximitat amb els espais consolidats de l’emissora Portes Obertes o bé Taula d’esports.

La novetat més destacada és l’estrena del magazine musical Per no dir res presentat per Marc Clapés, un espai amb diverses seccions (cinema, esports, internet, videojocs…) amb el que estarem pendents també del que passa al districte cada dia de 17 a 19h.

Per a la nova temporada estrenem dos programes al cap de setmana. Per una banda, Generació 7.0 els dissabtes de 12 a 14h amb Oriol Capdevila, que substituirà la franja de No som sants (des d’ara els dijous de 20 a 21h30) i, per altra banda, Molta canya! els diumenges de 19 a 21h amb Guillem Estadella i Abraham Orriols.

Incorporem també espais com Bon dia La Marina, un espai musical acompanyat d’informació local i agenda que s’emetrà de 8 a 10 del matí, o bé les sessions Kuasi DJ els dissabtes de 23 a 03h amb la millor música per sortir dee festa.

Podeu consultar la graella completa seguint el següent enllaç: https://lamarina.cat/radio/graella/

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.