Jordi Pérez, cap tècnic de la Marina FM

“Volem mantenir l’emissora com a referent de la comunicació de proximitat i que tothom ens ho passem bé” 

Text: Alejandra Sánchez

La Marina FM inicia una nova temporada i ho fa, en el vessant tècnic, sota el lideratge del Jordi Pérez, productor audiovisual de 22 anys i amb el suport de Joan Antoni Reyes i Blanco, gerent de l’entitat i qui el va fitxar. Tot i la seva joventut, el Jordi, de l’Hospitalet de Llobregat, compta ja amb anys d’experiència en l’àmbit radiofònic. Més enllà dels seus estudis de producció audiovisual i la seva formació també en el camp multimèdia, Jordi ha format part ja d’altres emissores de l’àmbit local, com ara Ràdio Kanal Barcelona (RKB).

El seu amor per la ràdio es remunta a l’adolescència i la infantesa. “Quan era petit volia ser informàtic i, anys després, em va començar a agradar molt la música electrònica”, explica Pérez. Va ser aquesta passió per l’electrònica la que el va portar a unir-se a la ràdio online que tenia un amic seu.

Als 17 anys, el Jordi va conèixer La Marina FM i va presentar la seva primera proposta de programa. “En aquell moment, no sé per què, la cosa no va acabar de quallar, però l’any passat, quan va sorgir el projecte Ràdio a les Escoles va ser el meu moment i vaig tornar a l’emissora”.

Aquell adolescent que va presentar una proposta de programa als 17 anys és ara el cap tècnic de La Marina FM. “A l’emissora estem fent coses molt grans” – afirma Jordi Pérez – “però res d’això seria possible sense el companyerisme que regna en aquesta emissora i els interessos i objectius que tots compartim, tothom tenim clar que hem de ser el referent que sempre hem estat com premsa i mitjans de comunicació de proximitat a la ciutat”  

A més de com a cap tècnic, podeu trobar al Jordi Pérez al programa “Doble J” cada divendres de 17h a 18h.

1 COMENTARI

  1. Un deu per la nostra ràdio i per els que la dirigeixen malgrat algun desencontre passat per mi és això passat
    Un 10 per tots els colaboradors i desit jar-li al nou cap tècnic el millor

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.