Òmnium Cultural, ANC i Súmate porten “Mirades Republicanes” a la plaça Marina

    Amb motiu de la Fira Marinera i de Pagesia, Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana  i l’entitat Súmate,  van acompanyar el moviment dels veïns i veïnes amb una paradeta a la vorera de la plaça Marina el passat 4 de maig.

    Des de les deu i mitja del matí, interessats i simpatitzants de les diverses plataformes independentistes van poder apropar-se als seus militants i comprar els productes que financien la organització sense ànims de lucre. Entre ells, els llibres del tres autors que es van apropar a firmar al llarg del día sota l’eslògan “Mirades Republicanes”.

    Laura Masvidal firmant “Escrits de Presó” al stand Foto: Joan Gascueña

    “Discurso de la nación catalana” escrit pel politòleg i catedràtic emèrit de ciencia política Ramón Cotarelo, “Escrits de presó” de l’exconseller d’Interior de la Generalitat, el qual va a ser presentat i firmat per la seva esposa Laura Masvidal i per últim Eduardo Reyes, fundador de la plataforma Súmate i exdiputat de Junts Pel Sí, amb el recull de contes “Destino Cataluña”.

    Per altra banda, Laura Masvidal es va apropar a parlar amb la radio de La Marina per a comentar les últimes novetats del judici pel Procés i la situació dels presos afectats per la demanda del Fiscal General del Estat, on va assegurar que mai perdrà la esperança de arribar a un veredicte just, a pesar de que creu que la justicia espanyola ha demostrat aviat que no es pot confiar en ella.

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.