Vivències de joc i aprenentatge a l’escola bressol

Melissa (mare), Enric (pare), Marina (filla)

Som l’Enric i la Melissa, pares de la Marina. Aquest ha estat el primer any d’escola bressol per la nostra filla que va entrar al grup de lactants al setembre, amb 7 mesos, a l’Escola Bressol Municipal El Cotxet.

A l’escola, la Marina viu un munt d’experiències que fan que vagi desenvolupant les seves capacitats a partir del moviment lliure i el joc espontani afavorits, en gran part, per la varietat de propostes de material i joc adequat al seu moment evolutiu.

L’espai està pensat per donar resposta a les seves necessitats, disposen de diferents tipus de mobiliari com ara mòduls, baranes amb mirall,… que conviden als infants i els ajuda en el seu desenvolupament motriu. Els materials són variats, sensorials, inespecífics i molt atractius. La Marina, quan arriba a l’estança, de seguida busca materials per manipular i explorar; els objectes de metall són els que més li agraden. A part de l’estança, la Marina i els seus companys i companyes poden seguir explorant a altres espais com la terrassa de lactants, el pati de grans (que comencen a compartir amb altres infants de l’escola) i el passadís on poden trobar elements com plafons musicals amb campanetes, plafons amb finestretes de fusta per obrir i tancar, entre d’altres materials.

Estem contents i agraïts de veure gaudir la nostra filla i poder compartir els seus primers anys a l’escola, on respecten els seus ritmes i les seves necessitats.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.