La Mercè ha tornat a venir a La Marina

Les festes, siguin quan siguin, donen vida a qualsevol barri. La Marina ha estat, enguany, acollidora d’una part dels espectacles celebrats amb motiu de La Mercè. Durant la tarda del divendres, desenes de famílies es van desplaçar als Jardins dels Drets Humans per assistir als esdeveniments organitzats amb motiu de la festivitat. Prop de cinc escenaris donaven lloc a les diferents actuacions: en acabar una, els pares, mares, nens i nenes corrien cap al següent escenari desitjant agafar el millor seient per veure l’obra.

Eren La Industrial Teatrera, amb la seva actuació sobre la importància de reciclar per preservar el nostre planeta; els Ertza, amb l’espectacle d’arts visuals (on es van mullar, literalment, cosa que va agradar molt al públic més jove), el Duo Kaos sembrant el caos fent de contorsionistes amb bicicletes, La Tal conscienciant dels bons hàbits de consum i d’alimentació, i tot un seguit d’actes que van omplir els patis de la Pepita Casanellas durant tres dies consecutius.

Can Clos tampoc es va quedar curt. Gairebé era de nit quan els llums de l’escenari muntat a la Plaça del Mig del barri enllumenaven els edificis i les cares dels nens i nenes que esperaven el pallasso i mag Micki. Amb un humor que feia caure de les seves cadires els més petits de Can Clos, el Micki va omplir de felicitat i rialles tots els que hi eren presents aquella tarda de La Mercè, inclosos els més veterans del barri. Els veïns i veïnes s’enfilaven a les finestres per veure l’actuació, i les escales de la plaça eren plenes de famílies que s’apropaven a contemplar l’espectacle. La tarda va terminar amb un berenar ofert per l’Associació de Veïns de Can Clos, que amb uns batuts i unes pastes van donar cloenda a aquesta festa.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.