Quin passeig de la Zona Franca volem?

Rosalia Fernández, presidenta de la Unió d’Entitats de la Marina

Ara que ja gairebé s’esgota el procés participatiu per a la remodelació del passeig de la Zona Franca, el més important és que es facin realitat les demandes veïnals que s’han estat debatent a les diferents sessions específiques.

Com a principal via dels nostres barris, hauria de ser un espai on es reduís la contaminació i es potenciés el transport públic. La circulació de cotxes hauria de ser molt limitada per complir amb els estàndards europeus, i les línies de busos haurien de ser més flexibles.

A més, tenim l’oportunitat que el passeig de la Zona Franca tingui un espai central per on passejar, i que no només compti amb les voreres laterals. D’aquesta forma, ens obriria les portes a connectar amb la rambla de Badal des de la Diagonal i que arribés al mar.

El model de la rambla faria possible que els veïns i veïnes passegessin de manera còmoda i tranquil·la per diferents espais i, a més, es podria situar el carril bici pel centre (a banda i banda de la rambla) per tal de descongestionar els laterals i fer unes parades de bus més segures.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.