S’allunya l’opció de veure el Barça a Montjuïc

Joan Laporta va confirmar que l’estadi Johan Cruyff serà l’alternativa d’ocupació durant els partits del primer equip blaugrana

Fa uns mesos vam informar de la possibilitat que el primer equip del F.C. Barcelona jugués l’any vinent a l’Estadi Olímpic. No obstant això, el president Joan Laporta va confirmar en una entrevista a RAC1 que l’estadi Johan Cruyff, on sol jugar el Barça femení i el Barça B, serà l’alternativa d’ocupació durant els partits del primer equip blaugrana mentre es construeixi el nou Camp Nou. D’aquesta manera, s’allunya la possibilitat de veure el primer equip blaugrana a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

El president, que va fixar en el pròxim estiu l’inici de les obres de remodelació de l’estadi barcelonista, va dir a preguntes de Jordi Basté que l’alternativa que ara es contempla per a anar a jugar mentre durin les obres del Camp Nou és el Johan Cruyff, que està situat en la Ciutat Esportiva, i que es buscarà que tingui un aforament d’entre 40.000 i 50.000 persones. “Tenim l’opció de l’Estadi Olímpic, però m’agrada més la del Johan Cruyff. Se’n pot aixecar la visera i els arquitectes volen fer una filigrana amb graderies supletòries”. Laporta va assegurar que el nou Camp Nou tindrà 110.000 espectadors.

Text: Albert Aguilar

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.