La Paradeta al Barri: Entrevista amb Eulàlia Reguant de la CUP

Eulàlia Reguant, número tres a llista per la CUP ha  acceptat aturar-se per atendre’ns a La paradeta al barri, l’espai d’entrevistes als candidats a les eleccions del 14 de febrer. Un esforç organitzat des de la plataforma multimèdia de La Marina: el Diari La Marina, La Marina FM (102.5) i lamarina.cat, amb la intenció d’interpel·lar la participació del veïnat amb un missatge molt més directe.

Les prioritats que ha de tenir el nou govern que resulti de les eleccions, les perspectives i contradiccions dels seu propi partit i la política de pactes postelectorals, han estat algunes de les qüestions que la candidataha respòs. També hem pogut conèixer el seu perfil més personal. Els referents que té a la vida pública i els referents de barri que estima i amb els quals conviu.

Acabem el bloc intentant relaxar una mica el to, que s’agraeix especialment en campanya. L’hem demanat que es mulli escollint a algú de la resta de partits amb qui li vindria de gust fer una cervesa i també algú a qui si pogués li compraria un bitllet d’anada amb destí a una illa deserta sense el bitllet de tornada. Reguant contesta, conversa i riu  però sempre centrant el seu missatge. Ha donat per tot. Escolteu l’entrevista!

 

Les periodistes Yohany L. Ayala i Andrea Bello, conductores del programa Sintonia amb els barris, de la Marina FM han estat les responsables de fer totes les entrevistes. Totes dues han volgut qüestionar però des d’un to de conversa, i destaquen l’actitud i la predisposició dels convidats per fer “La paradeta al barri.  

Podeu seguir totes les entrevistes al web lamarina.cat i a la marina FM, on les podreu escoltar a les 13 hores en punt el dimecres 10 (CUP i Ciutadans) dijous 11 ( Barcelona en Comú) i divendres 12 (Esquerra i el PSC ) de febrer al 102.5, el dial de l’emissora del barri.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.