“Volem fomentar valors com la tolerància i el respecte i trencar estereotips”

    La Jessica Sala i la Judit Raso són dues germanes que, des de sempre, han viscut al barri. La seva implicació social les va portar a formar part de l’Associació Guineocatalana Bisila i, ara, s’uneixen a la graella de La Marina FM amb el programa “Invisibles”.  

    “Invisibles”, segons expliquen la Jessica i la Judit, pretén posar el focus en “aquells col·lectius socials que pateixen diferents discriminacions i que tenen en comú la seva invisibilitat de cara a la societat, ja sigui per raça, gènere, classe, orientació sexual, etc”.

    Les germanes comenten que la idea del programa té molt a veure amb el seu dia a dia. “Nosaltres som les invisibles més invisibles”, comenta la Judit, “i ho hem estat la majoria de vegades per motiu de la nostra raça”. La Jessica, per la seva part, comenta que, tot i que l’afrodescendència ha estat quelcom determinant en les seves vides, al programa es tractaran més temes. “Parlarem, per exemple, de com era ser homosexual a La Marina dels 90, passant també per ser invisible a la teva pròpia família, perquè, al final, les persones que sofreixen algun tipus de discriminació, sempre empatitzen entre elles”, comenta Sala.

    “Volem fer d’allò invisible el més visible, i què millor que fer-ho a la ràdio del barri, davant de tothom”, expliquen la Jessica i la Judit, determinades a aconseguir el seu propòsit. Escolteu-les cada divendres de 18 a 19h al 102.5FM.

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.