La “fusió” entre les escoles Can Clos i Enric Granados s’endarrereix al 2022

    Text: Andrea Bello

    El possible tancament de l’escola Can Clos o “la fusió” com l’anomena l’administració, ja que la previsió és que l’escola Enric Granados aculli l’alumnat de Can Clos, queda endarrerida fins a l’any 2022, inicialment prevista per a l’any vinent. Aquest és l’acord a què s’ha arribat a una reunió entre l’AMPA de Can Clos, el Regidor Marc Serra i la representat del Consorci d’Educació, Mercè Massa.

    Després d’una reunió entre els membres de l’AMPA de Can Clos, el regidor Marc Serra i la representant del consorci d’Educació, Mercè Massa es va acordar que la fusió dels centres es postergués fins a l’any  2022. Així ho van confirmar al programa Sintonia Amb els Barris de La Marina FM el mateix regidor Serra i Ramon Noe, pare de l’AMPA Can Clos.

    Fa setmanes que les famílies de l’AMPA Can Clos s’han mobilitzat per defensar un projecte educatiu propi i es posicionen en contra del pla de tancament anunciat per l’administració. Entre altres motius asseguren que el nexe social que crea l’escola amb el barri és irreemplaçable i per això reclamen estudiar alternatives i treballar acompanyant la comunitat educativa per revertir la baixa ràtio, que el Consorci argumenta com el problema principal.

    Al programa radiofònic, per la seva banda, el regidor Serra va afirmar que calia reconèixer la baixa matrícula de tots dos centres, Can Clos i Enric Granados. No obstant això, va deixar la porta oberta a treballar amb l’AMPA per analitzar diferents solucions que no sempre passin per fer “la fusió” de les dues escoles.

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.