Una comitiva de veïns del barri visita les noves instal·lacions de la Generalitat

    Yohany Limpias Ayala 

    Convocats per la Secretaria General de la Vicepresidència de la Generalitat, prop d’una vintena de persones del barri (entre les quals membres de la Coordinadora d’Associacions de veïns, veïnes i Comerciants, de la Unió d’Entitats, de l’Associació de Comerciants de La Marina), ha visitat les noves instal·lacions el divendres 14 de febrer per conèixe’n el funcionament i contactar amb els responsables del trasllat.

    Quines possibilitats de feina s’obren, quins serveis se’ls pot oferir als funcionaris, quins seran els serveis d’atenció a la ciutadania… que hi haurà millores en les línies de busos per absorbir la demanda que se’n derivi de l’arribada dels nous veïns de dia, entre més, van ser les inquietuds dels visitants ateses per un dels responsables.

    Durant prop de dues hores i mitja se’ls va guiar per tot els complex i oferir detalls sobre característiques i qualitats, tot fent l’èmfasi en què s’ha prioritzat la salut dels treballadors i l’eficiència, modernització i optimització de recursos. S’hi han fet servir materials naturals com la pedra, la fusta i molta vegetació, a més d’espais compartits molts oberts. Els responsables també han expressat

    Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

    el desig de ser “bon veïns de dia” i obrir-se al barri. 

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.