El temporal ‘Gloria’ arriba a la ciutat de Barcelona

    Text i fotografia: Alejandro Flores

    El barri de La Marina ha sigut una de les zones afectades per la tempesta. Les condicions climatològiques han causat destrosses en diversos punts per la caiguda d’arbres i altres objectes. Els cos de bombers de la ciutat i protecció civil han realitzat al voltant de 80 intervencions arreu de la ciutat arran dels incidents.

    Al barri de Can Clos, diversos arbres han caigut a causa del vent, que ha arribat a bufar fins a 100km/h en alguns punts de la ciutat. A l’Escola Can Clos, un arbre ha caigut sobre el mur del recinte. Al Carrer de la Mare de Déu de Port ha caigut un altre sobre la vorera, que ja ha sigut retirat pel cos de bombers. 

    Al barri de Sant Cristòfol, l’Escola SEAT ha estat la més afectada. El vent ha destrossat la tanca que envolta l’edifici, i diversos arbres han caigut com a conseqüència del fort vent. Les obres dels nous edificis d’oficines de la Zona Franca també han patit les conseqüències del temporal amb la caiguda de la bastida metàl·lica de l’edifici. 

    El temporal ‘Gloria’ seguirà actiu fins dijous, malgrat que perdrà força durant el dimecres. A finals de setmana una nova tempesta afectarà l’oest i el sud de la península, però no serà tant violenta com ‘Gloria’. 

     

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.