La número dos del PP, María de los Llanos de Luna, busca vots a la Marina

Redacció i fotografia: Vanesa Alemán

El passat dilluns, 4 de novembre, cap a les 11:30 del matí, la número dos del Patit Popular a les llistes de Barcelona, Maria de los Llanos de Luna va arribar a la carpa del PP situada puntualment a la plaça de La Marina. Allà es trobava l’exconseller José Antonio Calleja acompanyat d’altres militants del partit fent campanya de cara a les eleccions del proper diumenge, 10 de novembre. Només arribar a la plaça, Llanos de Luna va parlar amb un veí del barri que es trobava molt preocupat pel tema de les pensions. “L’única forma de garantir el futur de les pensions és votar al Partit Popular”, li va assegurar la candidata.

 A més a més, en declaracions pel nostre mitjà La Marina, Llanos de Luna va dir que “el Partit Popular aposta pel barri de La Marina de la mateixa forma que per la resta de barris de Barcelona”, sent una de les seves prioritats “garantir la seguretat i la llibertat de moviment de tota la ciutat, ja que sense seguretat no es poden dur a terme altres drets com anar a treballar o portar els fills a l’escola” va assegurar.

Seguidament, va afirmar ser conscient que al barri de La Marina, el partit més votat a pràcticament totes les eleccions és el Patit Socialista de Catalunya. Davant d’aquesta realitat, Maria de los Llanos de Luna afirma que “un govern amb Casado és la única alternativa constitucionalista per garantir la unió d’Espanya, la qual es troba serialment amenaçada” i continua dient que “Sánchez no es troba capacitat per garantir-la perquè és soci dels separatistes”. Respecte a l’economia, Llanos de Luna va afirmar que “sempre que hi ha hagut un govern del PSOE, l’atur ha augmentat molt i l’economia s’ha vist greument afectada”. Finalment, va fer una crida a totes les persones que “se sentin espanyoles i vulguin la unió d’Espanya” perquè “votin al Partit Popular”.

Mentre feia aquestes declaracions, alguns veïns i veïnes curiosos es van apropar a la carpa del partit. Molts d’ells van demanar paperetes electorals per ficar-les al sobre i ja portar-les llestes el proper diumenge. Alguns afirmaven que no havien rebut la propaganda del PP a les seves bústies i altres, els més grans, van demanar ajuda als militants per saber com votar al congrés i al senat sense equivocar-se.

La número dos del PP, acompanyada per l’exconseller, va finalitzar la seva visita fent un volt pel mercat de La Marina. Abans d’anar-se’n, va recordar que la “política és un fet molt seriós i que per aquest motiu, tothom ha d’anar a votar a el pròxim diumenge”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.