Ja són aquí els divendres de “tapeo”!

Tapa de la "Placeta d'en Manu"

Redacció:Laura Sicilia

La tarda d’ahir no va ser una tarda de divendres qualsevol, per què a les set es va inaugurar la 6a edició de “La Marina Tapea”, una iniciativa dels restauradors de la Marina i l’Associació de comerciants del barri per tal de dinamitzar els bars i restaurants de la zona.
Dotze són els locals que hi participen i que, per lo tant, cada divendres, fins al 14 de desembre, de set a onze, ofereixen una tapa elaborada únicament per aquesta ocasió més una beguda per 2,45 euros. En servir la consumició, el personal dels establiments donen al client un full amb els noms dels locals, que han de ser segellats a mesura que es van visitant. En el “passaport”, com s’anomena a aquest foli, també s’haurà d’apuntar, un cop finalitzada la ruta pels dotze establiments, quina ha estat la millor tapa. Aquell qui aconsegueixi tenir segellats els dotze bars i restaurants haurà de personar-se a “La placeta d’en Manu” o a “La Taberna del Conde” per dipositar el passaport i entrar així en un sorteig d’un sopar per a dues persones que es realitzarà el 18 de desembre. D’altra banda, a l’establiment que aconsegueixi que la seva tapa sigui escollida com la preferida se li atorgarà un títol i serà l’encarregat de promoure “La Marina Tapea” de l’any vinent.

El restaurant “La placeta d’en Manu” participa per primera vegada i ha apostat per oferir una tapa de tomàquet confitat, guacamole, cruixent de pernil salat i nachos, segons informa el mateix Manuel López. En altres edicions “La Marina Tapea” ha tingut força èxit i s’espera que aquest any la gent també s’animi a participar-hi, diu la Laura Julivert, membre de l’associació de comerciants. De fet, ahir, només donar el tret de sortida a la iniciativa, grups d’amics i amigues i famílies ja omplien la terrassa i algunes taules de “La placeta d’en Manu” i a poc a poc hi anava arribant més gent.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.