El cap del PP a l’Ajuntament valora la inauguració de la línia 10

Redacció: Laura Sicilia

El cap de llista del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández,  ha fet una convocatòria de premsa aquest matí a la Plaça Marina, per a valorar la inauguració de la línia 10 a la Marina.

Fernández s’ha mostrat crític amb el fet que les obres s’allarguessin durant tant de temps. “Fa una dècada que s’hauria d’haver inaugurat”, ha dit. A més a més  ha criticat que la posada en marxa es faci de forma parcial, ja que, ha dit, de les 52 estacions amb què es va preveure que comptés aquest ramal, n’oferiran servei només 27. D’altra banda, “el finançament ha suposat un sobrecost set vegades superior al previst inicialment”, ha denunciat, a l’hora de lamentar que la inversió per les estacions de la Marina, al final les hagi assumit l’Ajuntament i no la Generalitat que és a qui li pertoca.

En referència al President de la Generalitat ha dit que “Quim Torra està capficat amb la independència” i “gira l’esquena als barris de Barcelona”, pel que ha considerat indecent que el president vingui a la inauguració d’aquest dissabte.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.