Connexió La Marina – 08/05/18

Si ahir vam poder escoltar tot un seguit d’entrevistes als comerços del barri per conèixer una mica més el teixit comercial de la Marina, avui toca mostrar la visió política de tot plegat. No us perdeu la tertúlia amb la regidora del districte de Sants-Montjuïc Laura Pérez, la consellera de barri de la Marina Esther Pérez, i Mei Màrquez, vocal de l’Associació de Comericants de la Marina.

Aprofitarem també per sumar-hi una veu més al debat, amb una entrevista a José Antonio Calleja, conseller portaveu del Partit Popular.

Abans d’això, però, tindrem informació sobre la situació actual del trànsit; parlarem del temps per demà, i obrirem l’agenda, per repassar les activitats preparades al barri.

A més, seguim amb la secció del Programa SIRIAN. Cada dilluns i cada dimarts podrem conèixer una mica més sobre mètodes anticonceptius amb Laia Nebot, gràcies a aquest programa d’atenció sexual que també està ubicat als barris de la Marina. Avui parlarem de…

I cap al final del programa tindrem en Juan Carlos Rodríguez, per fer aquests viatges que tan ens agraden, cap als anys 80. Avui ens ha avançat que ens parlarà de l’eminència televisiva que ens va deixar el passat 5 de maig, José María Íñigo, presentador de televisió.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.