Connexió La Marina – 13/03/18

Avui tindrem amb nosaltres a la Fundació Joia, ja que l’hort ubicat al terrat de la Seu del Districte de Sants-Montjuïc està donant fruits. Parlarem amb el tècnic d’aquesta activitat, i amb dos usuaris de la Fundació.

Vindrà l’Associació de Comerciants, però no tots els comerços, que sinó no hi cabríem. Conversarem amb Laura Julibert i Mei Màrquez, per parlar de les noves oportunitats pel comerç de barri en relació a diferents ajuts que s’estan proporcionant des de l’associació.

En breus, tindrem informació sobre la situació actual del trànsit; també parlarem del temps per demà, obrirem l’agenda, que segueix ben carregada. I, com cada dia, farem la pregunta al conseller. Avui amb Albert Deusedes, conseller portaveu del Partit Socialista de Catalunya al Districte de Sants-Montjuïc.

I per tancar el programa d’avui, com cada dimarts, vindrà Juan Carlos Rodríguez, per fer un retorn als anys 80 i recordar què passava en aquella època.

A les vies de so, en Chema Ramírez. Esteu escoltant La Marina FM, al 102.5 de Barcelona, però també al nostre web lamarina.cat/endirecte

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.