Parlem de l’Hort Urbà al terrat de Sants-Montjuïc amb la Fundació Joia

El passat 13 de març dues persones usuàries del servei de Rehabilitació Comunitària de Sants i un dels tècnics del servei van participar en una entrevista del programa Connexió La Marina de la ràdio La Marina per parlar del projecte d’hort urbà que gestiona Fundació Joia al terrat de la seu del districte de Sants-Montjuïc.

Javier Ramírez, tècnic d’atenció directa del SRC, va participar al programa juntament amb l’Àngel Muñoz i la Mercè Carrera, dues de les persones usuàries que gestionen l’hort urbà per part de Fundació Joia. Durant l’entrevista van explicar com cultiven l’hort, què planten, i l’experiència personal de participar en aquest espai.

Han compartit les tasques del treball diari a l’hort i l’entrega del cultiu al menjador social Can Pedró, que expliquen que van rebre amb molt d’agraïment. Tant l’Àngel com la Mercè destaquen que el projecte els agrada molt, ha unit el grup i els dóna la oportunitat de fer activitat a l’aire lliure i conjuntament amb altres persones.

“La inserció comunitària és molt important i molt enriquidora, tant per a les persones usuàries com per a les professionals”, va explicar Javier Ramírez.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.