El Graner impulsa tallers gratuïts per als més petits

El cicle ‘Petit Format’, organitzat pel centre de creació de dansa i arts vives Graner, arrenca aquest dissabte per portar un “espai de joc des del cos i el moviment on petits i grans podran gaudir de diferents propostes de dansa”. Es tracta de quatre sessions gratuïtes impulsades per quatre artistes i que animaran “a moure el cos i ballar des d’un entorn lúdic i festiu”.

La primera d’aquestes activitats s’imparteix aquest dissabte, 22 d’abril d’11 a 12:30h, i són tallers dirigits a tota la família. Els i les assistents es vincularan amb el seu cos mitjançant ‘Connexions Infinites’, una activitat que treballarà la imaginació, la creativitat i el moviment des de la percepció del temps, el silenci i la música.

Per poder assistir al taller, cal inscripció prèvia a info@granerbcn.cat o al 93 256 61 82, indicant el nombre de persones que hi seran i les edats dels i les assistents. Des del Graner recomanen portar roba còmoda per poder jugar amb el cos amb facilitat. A més de l’activitat que s’imparteix aquest dissabte, quedaran tres més, també gratuïtes, pels dies 20 de maig, 3 de juny i 1 de juliol d’11 a 12:30h.

El Graner és un dels centres culturals de referència a la Marina. Situat just al costat de la Biblioteca Francesc Candel, a l’antic edifici de la fàbrica Philips, porta al seu ADN la investigació i l’experimentació artística a través del cos. A més d’organitzar activitats per a tots els públics, grans i petits, porta la seva tasca cultural i experiència artística als centres educatius de la Marina amb el programa ‘Caixa d’Eines’.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.