Entitats de barri dinamitzen el Prat Vermell amb activitats

El barri d'Eduard Aunós amb els nous edificis del Prat Vermell de fons. (Alejandro Flores)

La plaça de Falset és el centre neuràlgic del barri d’Eduard Aunós, que mica en mica veu com al seu voltant s’erigeixen nous edificis i, amb ells, veïns i veïnes que se sumen a la petita població que ara viu a la Marina del Prat Vermell. Amb això, els nouvinguts es troben amb l’escalfor d’associacions i entitats del barri que, amb tot un seguit d’activitats i tallers, dinamitzaran i crearan vincles tots plegats.

Demà, dissabte 1 d’octubre, la Unió d’Entitats de la Marina, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns d’Eduard Aunós, organitzen d’11 a 13h uns tastets gratuïts que van enfocats, especialment, als veïns i veïnes del Prat Vermell per crear vincles i fer comunitat amb els nouvinguts en un matí d’activitats per a tota la família a la plaça de Falset.

Així doncs, amb aquests tastets, es donaran a conèixer tot un seguit de tallers i activitats que es faran al llarg d’aquest últim trimestre de l’any, i que ajudaran en la integració dels nous veïns i veïnes en un barri en plena transformació urbanística.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.