Portes Obertes a la Fundació Mans a les Mans

Aquest dissabte 18 de Juny la Fundació Mans a les Mans va obrir el seu centre amb una jornada de portes obertes on varen exposar tots els projectes que es desenvolupen al barri, treballen en projectes de suport educatiu, laboral i familiar, d’entre altres.

La participació de jovent i la seva implicació varen aconseguir crear un esdeveniment ple de implicació i de il·lusió. En paraules de Josep Hortet, president de la fundació, ‘’no és tant l’activitat, sinó la gent que ho prepara, que els mateixos nens i nenes que sentin que és una cosa important per ells. És fonamental la dinàmica i l’esperit de l’equip.’’

Per altre banda, la consellera de La Marina, Esther Pérez, també hi va ser present a l’acte on exposà: ‘’des de l’Ajuntament donem tot el suport per veure de quina manera implantem fundacions i activitats socials com aquestes als Plans de Barri, per tal d’evitar l’exclusió social de infants i jovent.’’

 

DSC00842

Una causa on la dinàmica de grup preval sobre el pessimisme de l’actual situació en educació i sortides laborals entre els joves; on també, els infants troben el seu lloc per expressar-se i sentir-se escoltats. La Fundació Mans a les Mans està per ajudar per ajudar-se’n.

Mans a les Mans és una fundació que va néixer al 2004 amb la intenció de donar respostes a les necessitats dels infants i joves del nostre barri per tal de fomentar una estabilitat educativa a través de l’ètica social.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.