Can Vies rebutja l’últim acord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNA RABASSÓ//

Avui el regidor del districte, Jordi Martí, ha declarat en una roda de premsa que la situació de Can Vies no es pot perpetuar més, amenaçant el centre-autogestionat d’un imminent desallotjament. “És una situació insostenible legalment i per als veïns” ha dit, recordant que l’Ajuntament té uns marcs legals i que no pot ser que un col·lectiu estigui ocupant un edifici que és de TMB.

Desprès de mesos de diàleg i prorrogues pel que fa a l’execució de la sentència avui el regidor ha volgut anunciar-se respecte al tema lamentant que Can Vies no accepti la proposta del consistori per cedir-los l’espai desprès d’unes obres d’adequació. Martí vol que el pla urbanístic de la zona que afecta l’edifici continuï i es destini l’espai a una zona verda, fent d’aquest nou espai un lloc perquè Can Vies realitzi actes juntament amb d’altres entitats del districte.

El Pau de Can Vies ha afirmat la desconfiança que tenen als polítics del districte. No volen marxar d’un espai sense la certesa de que continuï sent seu. Fa temps va succeir un cas semblant amb un altre edifici del barri, l’espai okupat va ser remodelat oferint als seus antics okupants una sala petita, per això ells han volgut rebutjar l’acord.

Davant l’incertessa prefereixen no abandonar unes instal·lacions que han construït ells mateixos. No abandonaran un espai on viuen des de fa 17 anys, així que estan disposats a fer de tot abans de moure’s d’allí. Ells ho tenen clar “Si Can Vies va a terra, barri en peu de guerra.”

Fotografia. A: Anna Rabassó

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.