Els centres cívics tornen amb un munt d’activitats

Text: Andrea Bello

Després de molts mesos sense gaire activitat els centres cívics de La Marina engeguen motors de cara a un nou curs ple d’activitats, aquest any adaptades les mesures de seguretat per la Covid-19. A partir d’ara us hi podeu inscriure i fins a finals d’aquest mes de setembre, per iniciar el curs a l’octubre, quan les sales dels centres es tornaran a omplir amb música, dansa i tallers.

El Centre Cívic la Cadena, per la seva banda, estrena el seu projecte ‘Bambalina’ amb l’objectiu de fomentar la divulgació artística i oferir un espai on els creadors desenvolupin les seves obres. Les persones, companyies i col·lectius que desitgin participar d’aquest projecte hauran de presentar una candidatura abans del 10 d’octubre.

Es tracta d’un espai de residència de tres mesos durant els quals el Centre Cívic La Cadena oferirà un espai d’assaig i emmagatzematge de material per al desenvolupament del treball artístic de les persones i/o agrupacions guanyadores. El Centre Cívic tindrà en compte que siguin col·lectius novells i que impulsin projectes de nova creació i de qualitat.

A més, es ponderarà positivament les temàtiques relacionades amb polítiques de gènere (com, per exemple, aquelles encaminades a la visibilitat de les arts femenines), els projectes amb una perspectiva d’interculturalitat, i que generin lligams amb les dinàmiques i col·lectius del barri de La Marina. Els col·lectius artístics o persones que presentin aquests requisits, hauran de presentar la seva candidatura abans del 10 d’octubre mitjançant el formulari online, a través de correu postal, o de manera presencial al Centre Cívic –de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 16 a 20.

El Centre Cívic Casa del Rellotge/ Pepita Casanellas ens ofereixen un gran sortit de tallers, des de gaudir de l’art en família a itineraris temàtics pel barri i la ciutat.

A banda dels clàssics de ioga i diferents danses com zumba o dansa africana i el tradicional ball en línia, també hi trobem activitats sorprenents com risoteràpia o il·lustració amb tinta xinesa. I no us voldreu perdre les activitats culinàries, tot i que aquest any es faran en línia.

Recordeu que les inscripcions es tanquen el 20 de setembre.

Hi destaquen al centre cívic La Cadena

  • Itinerari: I demà quin temps farà? Sortida meteorilògica.
  • Taller: STOP MOTION.
  • Activitat: Marxa Nòrdica.
  • Taller: Cosmètica Natural.
  • Cuina: Cuina ràpida i saludable de temporada.

Consulta la resta d’activitats aquí

Hi destaquen al centre cívic Casa del Rellotge/ Pepita Casanellas

  • Itinerari: Dones de la Barcelona rebel. 
  • Taller: Creem la nostra pròpia revista. 
  • Taller: Aquarel·la emocional. 
  • Activitat: Acroioga en parella.
  • Cuina: Bocaditos i canapés de Nadal

Consulta la resta d’activitats aquí

També per als joves de la casa tornen les activitats de l’Espai Jove La Bàscula. Aquesta tardor s’inicia amb tallers de dansa amb ritmes urbans i llatins, d’arts plàstiques amb dibuix, color i grafitis, entre altres, i els seus ja famosos tallers de música per aprendre a tocar qualsevol instrument o a fer les millors sessions de DJ.

Hi destaquen a l’Espai Jove La Bàscula 

  • Ball: Dancehall
  • Arts Plàstiques: Stencil
  • Música: DJ: Iniciació
  • Música: Bodyperc. 

Aquí podeu consultar el calendari d’activitats, les inscripcions estaran obertes fins al 30 de setembre per aquells que estiguin interessats.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.