Jocs, firaires, flamenc, paella i molta alegria van marcar la Festa Major d’El Polvorí

Aquest cap de setmana els veïns i veïnes d’El Polvorí han celebrat les seves festes majors. Han estat tres dies plens de música, jocs, menjar i actuacions artístiques.

Va arrencar el divendres amb la tradicional traca de petards i el pregó inicial llegit per una veïna, en què destacava “l’amor, l’orgull i la identitat de la gent que ha viscut i encara viu al barri”. Més tard, es va tancar la nit amb l’èxit de  la festa de l’escuma.

El dissabte, el barri hi tornava, ple de so a càrrec dels Diables de Port, que van fer sentir els seus tambors i instruments pels diversos carrers. La resta del dia els protagonistes van ser els més petits, que van gaudir d’activitats com la guerra de l’aigua i les diverses ofertes dels firaires que s’hi van instal·lar des de la nit del divendres fins al diumenge.

La nit del dissabte es va reservar per a gaudir en família d’un espectacle de flamenc a càrrec de “La Lunares”, un grup que ho va entregar tot i es va guanyar l’aplaudiment entusiasta del públic.

Ja en diumenge es tornava a compartir en família la paella popular, on a més dels més de dos centenars de veïns que es van apropar, també ho va fer l’encara Regidora del Districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, la consellera Esther Pérez, els nous consellers d’ERC, entre els quals la veïna Lourdes Vidrier, del PDCAT, Sergi Sarri i de Ciudadanos, David Labrador.

Al vespre s’acomiadava la festa amb un berenar i una actuació de l’artista Patrick, dirigida als avis i àvies del barri.

“Fem una valoració molt positiva de tot el desenvolupament i de com a respost la gent del barri tant per col·laborar com participar-hi, és un moment en què les dones hem de fer pinya perquè som la força del barri”, resumien la Natalya i la Cristina, totes dues responsables de la comissió de festes de l’associació de Veïns i veïnes del Polvorí.

Han estat tres dies on el veïnat del Polvorí s’ha reservat per celebrar i compartir al barri. “tots tres dies he coincidit amb una veïna que no acostumem a veure’ns en mesos”, expressava una veïna… i concloïa: i és que per això són les festes Majors!!  

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.