Activitats juny Espai Jove La Bàscula

Jornades En Trànsit

Concurs literari juvenil “Històries Úniques”

Et convidem a participar en el nostre concurs literari juvenil! Aquest concurs està obert a totes les persones entre 12 i 20 anys. Les obres poden estar escrites en qualsevol de les dues llengües: català o castellà.

Podràs presentar el teu relat des del 27 de maig del 2024 fins al 20 de juny del 2024. El 26 de juny del 2024 serà el lliurament de premis a la Sala Gran de La Bàscula, i hi haurà un DJ Set.

Concurs juvenil de relats curts

Tens la llibertat de triar entre tres temàtiques: Joventut, Barri o Diversitat. Cada categoria tindrà el seu propi guanyador, així que tria la que més t’inspiri. La teva obra no ha de superar les tres-centes paraules (sense comptar el títol).

La elecció del format literari és completament lliure. Pots escriure un poema, un micro relat, prosa o fins i tot un rap.

T’agradaria veure la teva creació reconeguda i guanyar un premi? No perdis l’oportunitat de participar en aquest concurs i compartir la teva veu amb el món. Esperem rebre la teva obra!

Pots enviar les teves obres a info@labascula.cat

Consulta les bases aquí:

Inauguració segona exposició “Pròleg”

El projecte MAB de l’Espai Jove La Bàscula, promou l’art emergent, posant en valor la producció artística i cultural feta per joves menors de 30 anys i apropant-la a nous públics. En l’àmbit expositiu oferim suport per projectar i difondre la producció artística, amb eines i recursos per facilitar l’exposició de manera gratuïta de propostes d’arts visuals, individuals o col·lectives i de temàtica lliure.

La segona exposició MAB que s’inaugurarà el divendres 7 de juny és “Pròleg”, de Laura Cerrillo i Noa García. “Pròleg” és el procés creatiu amb format interactiu i didàctic que parla sobre el fantàstic mon de la il·lustració.

L’exposició podreu veure-la fins al 31 de Juliol.

L’equip de La Bàscula busca joves artistes que estiguin interessats a exposar en el nostre espai expositiu durant el mes de desembre i gener. No busquem professionalitat, només persones que vulguin compartir el que fan, sigui la disciplina que sigui (fotografia, dibuix, pintura, escriptura…). Si estàs interessat, escriu a claudia@labascula.cat.

La Bàscula Session

El proper 7 de juny a les 20 h, us convidem a gaudir de la nostra Jam Session juvenil a L’Espai Jove La Bàscula. Serà una nit dedicada a la música en totes les seves formes, oberta a músics joves de fins a 30 anys d’edat.

Com a banda conductora, tindrem el plaer de comptar amb el talentós grup de combos de La Bàscula, els quals ens deleitaran amb el seu repertori eclèctic i emocionant.

Jam Session

Si ets músic i t’agradaria participar, aquesta és la teva oportunitat per compartir el teu art en un ambient relaxat i acollidor. Tots els estils musicals són benvinguts, des del jazz fins a l’indie, passant pel funk i molt més.

No et perdis aquesta oportunitat de ser part d’una nit plena de bona música i companys. Marca el 7 de juny al teu calendari i uneix-te a nosaltres en aquesta Jam Session que promet ser una experiència única i enriquidora per a tots els amants de la música jove.

Per apuntar-te o demanar més info:  fernandom@labascula.cat.

Jornades “EN TRÀNSIT”

Un any més presentem els projectes realitzats dintre del programa “Caixa d’eines” del Pla de barris. Dintre de les jornades que aterren al barri de la Marina per mostrar la feina feta entre instituts, escoles i equipaments culturals del territori.

En el nostre cas acollim els projectes de ràdio que l’AMCL implementa a diferents escoles i acabarem amb l’actuació del grup de batucada liderat per Brincadeira, dintre de la proposta “Percussió i Interculturalitat”.

Les jornades van ser el 29 de maig de 9.30 a 12.30 h, i l’entrada era gratuïta.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.