Il·lusió i solidaritat: els Reis Mags a La Marina

Andrea Bello

La nit més màgica de l’any a La Marina, quan arriben els Reis Mags està marcada per la il·lusió dels més menuts per la cavalcada i també pel caràcter solidari de la recollida de joguines i material escolar “La Marina Solidària” que, com cada any, vetlla perquè cap nen del barri es quedi sense regal dels reis mags.

Enguany la recollida està organitzada per l‘Associació de Veïns de Sant Cristòfol, La Marina Viva, La Unió D’entitats, Associació de Mitjans de Comunicació Local i el diari La Marina i La Marina FM, aquest últim acompanyarà la recollida amb un programa en directe, al 102.5 de l’FM.

Durant tota la tarda del dissabte 4 a partir de les 17 h i el diumenge 5 durant gairebé tot el dia, la paradeta estarà oberta perquè pugueu apropar les vostres joguines al costat de la sala Pepita Casanellas.

La Marina ha estat sempre un barri amb un gran sentiment de comunitat i solidari, un sentiment que prové dels seus orígens i que esperem que es repeteixi en l’edició d’enguany i es pugui igualar la xifra de 300 joguines recollides els darrers anys.

Un de cada tres menors de setze anys a Catalunya es troba en situació de pobresa, per això són necessaris actes com aquest per mantenir la il·lusió de les festes!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.