El Nadal arriba a La Marina amb l’encesa dels llums de l’arbre

Dibuixos fets pels nens i nenes del barri

Text: Albert Aguilar i Alejandra Sánchez

Els veïns i veïnes del barri de La Marina han pogut gaudir durant la tarda de divendres d’una sèrie de concerts, balls i activitats d’oci que acompanyaven l’esperada encesa de l’Arbre de Nadal de 2019.

En l’organització d’enguany han participat diferents col·lectius per poder fer lluir el barri amb estil nadalenc: Estrelles Altes, Unió d’entitats, Associació de Comerciants, Col·lectiu d’Artistes de La Marina i Districte Sants Montjuïc. 

El passeig s’ha omplert ràpidament de gom a gom i els més petits de la casa s’han acostat a l’escenari, on els membres dels esplais i casals del barri ballaven cançons infantils. Polítics locals i comerciants de la zona han fet els parlaments i Rosa Belda, del Celler La Marina, ha estat l’encarregada d’iniciar el compte enrere de l’encesa de l’arbre.

 

Aquest ha estat el segon any que es celebrava l’acte en aquest emplaçament. Una de les responsables del Centre Cultural Estrellas Altas, Toñi Fernández, explica que aquesta tradició va començar fa cinc anys quan els veïns i veïnes de la Marina van decidir de tenir el seu propi arbre de Nadal, que els primers anys havien fet de fusta i amb ampolles i que ara es pot visitar al barri de Can Clos.

Un cop engegats els llums de l’arbre, han estat anunciats els noms dels nens i nenes guanyadors del concurs de dibuixos i postals nadalenques d’enguany. Els dibuixos s’han penjat ocupant tota la superfície de l’arbre de Nadal, i la postal guanyadora il·lustrarà l’edició de l’any vinent, el 2020.

L’arbre es podrà veure-hi fins el dia 4 de gener, quan vindran les que per primera vegada seran carteres reials a recollir les peticions dels nens i les nenes del barri.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.