L’Ibèria frega amb els dits l’ascens a Segona Divisió Catalana

L’equip ha quedat en segona posició a la taula classificatòria per darrere de l’Almeda

Redacció: Vanesa Alemán

El Club Atlètic Ibèria disputarà les dues pròximes setmanes els partits de play off per fer-se amb un lloc a Segona Divisió Catalana. Després de deixar enrere una situació força complicada per falta de suports, l’Ibèria ha assolit la segona posició a la taula classificatòria quedant només darrere del C.D. Almeda. A causa d’això, haurà de jugar dos partits les dues pròximes setmanes contra el Can Buixeres, equip que també lluita per ser de segona. Primerament, l’Ibèria jugarà al camp del Can Buixeres i, una setmana després, jugarà a casa on es decidirà quin és l’equip que aconsegueix l’ascens.

Arribar fins aquí no ha estat gens fàcil. Tal com afirma un dels directius de l’equip, José Antonio “El Oliva”, abans de començar la temporada es van fer molts canvis a la directiva i també d’entrenador. L’objectiu va ser fitxar jugadors i directius que siguin del barri. Actualment, el 85% del jugadors són de La Marina i també l’entrenador, Fernando Navarro “Picolo”. Aquest últim té el mèrit dels bons resultats de l’equip aquesta temporada, segons l’Oliva. “La motivació ha estat la clau per aconseguir aquesta posició, tant per part del públic assistents que cada cop és més nombrós com de l’entrenador” afirma el directiu. Per la seva part, Fernando Navarro assegura “estar molt content i orgullós de l’equip” i creu que “l’important és haver arribat a aquest assoliment, ja que s’ho mereixen per tot el que han lluitat”. L’equip sencer es troba il·lusionat amb la idea de guanyar. Tot i això, afirma que “si no s’aconsegueix l’ascens, no passa res, continuarem treballant per fer-ho realitat la temporada vinent”.

Actualment, l’Ibèria és l’equip més antic dels barris de La Marina (1939), ja que la resta de clubs han desaparegut. “És un orgull tenir un equip a Segona Divisió Catalana” ha puntuat Navarro.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.