Manifestació a Barcelona per demanar que no s’abandoni la recerca de la Caroline del Valle

Imatge: Grup de Facebook “Nos Falta Caroline del Valle”
Text: Alex Giménez

Mig centenar de persones es van manifestar aquest diumenge a Barcelona per demanar que es continuï buscant a Caroline del Valle, una noia del barri de La Marina desapareguda ara fa quatre anys. La concentració, que va comptar amb la presència de familiars, veïns i amics de la família, va anar des de Plaça Catalunya fins a Plaça Sant Jaume.

En declaracions als periodistes, la mare de la Caroline va criticar la investigació de la desaparició:

“No es van fer tantes coses… No es va venir a casa meva, no es va mirar el seu ordinador, ni la seva agenda, ni la seva roba, no es va fer res […] Jo crec que se’t perd un telèfon i busquen millor, fan una millor investigació, que el que han fet amb la meva filla… I és una noia, no una bossa”.

Caroline del Valle va desaparèixer la nit del 14 de març del 2015, quan només tenia 14 anys, a prop de la discoteca “Bora Bora” a la Zona Hermética de Sabadell. Segons ha declarat la seva família durant tot aquest temps, la Caroline va sortir de festa aquella nit amb “mala companyia”.

Abans d’entrar a la discoteca, els nens van veure una patrulla dels Mossos d’Esquadra a la porta i van sortir corrent. Tots van anar cap a l’estació de Sabadell excepte la Caroline i un altre noi, Justin, que va arribar dues hores després sol i tacat de fang, assegurant que s’havia amagat de la policia.

Tot i que inicialment el Justin va ser el “principal sospitós” per als Mossos, l’Audiència de Barcelona va denegar al febrer les últimes diligències sol·licitades per la família de la Caroline i va decretar el sobreseïment provisional del cas, en considerar que no hi ha hagut avenços significatius en la investigació.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.