Un restaurant de la Marina considerat uns dels millors restaurants de barri

Guanyadors i nominats als Premis Barcelona Restauració 2018

Redacció/Fotografia:Laura Sicilia/Revista Gastronómica digital ‘Caníbales’

Dilluns 18 de febrer, a l’Antiga Fàbrica Damm, es celebraven els Premis Barcelona Restauració 2018, concurs què guardona la restauració de proximitat. I un dels restaurants guanyadors va ser La Granja Elena, un local familiar què fa 45 anys que es troba situat al Passeig de la Zona Franca 228 fent plats d’alta cuina.

En aquest concurs, els premis es divideixen en tres categories; Premi d’integració en el barri, Premi al local notori o innovador i Premi a la qualitat gastronòmica. Aquest tercer ha estat el que ha guanyat el restaurant del barri. Els altres dos, se’ls han emportat El Tomás de Sarrià, el conegut bar arreu de la ciutat per les seves patates braves situat al districte de Sarrià-Sant Gervasi, i el restaurant En Ville què es troba a Ciutat Vella i ofereix cuina de mercat catalana i francesa i destaca per brindar una carta adaptada totalment als celíacs.

En Guillermo Sierra i en Borja Sierra, de La Granja Elena, van agrair el premi als seus pares “què van apostar per un local fa anys a Zona Franca, quan allò no era encara ni Barcelona”.

Trenta locals –presentats al concurs per ells mateixos, per membres de la comissió de candidatures de cada districte, per les associacions de comerciants, associacions de veïns, o les entitats i associacions sense afany de lucre del sector de restauració- han estat els participants en aquests premis que celebren ja la seva segona edició.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.