Andrea Motis cantarà solidàriament per un futur sense Alzheimer

Andrea Motis (Barcelona, 1995) és una trompetista, saxofonista i cantant de jazz catalana que ha participat en nombrosos concerts del circuit català i internacional de jazz. Al costat dels músics que l’acompanyen, actuarà a l’auditori Axa de l’illa Diagonal a un concert solidari, per un futur sense Alzheimer. Els beneficis es destinaran a la Fundació Pasqual Maragall, qui organitza l’acte conjuntament amb el Josep Maria Pérez, voluntari i veí del barri. “Amb motiu del dècim aniversari de la Fundació, vam contactar amb ells ara fa un any i van accedir-hi. A més de contribuir a la recerca de la malaltia volem gaudir de la seva música, i el barri ha respost de manera molt solidària, com sempre, “, assegurava en Pérez.

L’auditori Illa Diagonal ha cedit l’espai de manera altruista. També hi col·labora el sindicat d’estibadors del Port de Barcelona cobrint les despeses mínimes que genera l’ús del local. El preu de l’entrada és de 20 euros. Setmanes abans del concert totes, les 600 butaques, estaven exhaurides, 150 de les quals s’havien venut a la Marina.

El Josep Maria Pérez és l’impulsor i organitzador dels Dinars Solidaris per un futur sense Alzheimer, que enguany es faran a l’abril, segons ha avançat a aquest diari.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.