Els premis Pompeu Fabra fan un reconeixement especial l’AMCL per la seva tasca de foment del català

    Yohany Limpias, periodista i vicepresidenta de l'enitat rep el guardó.

    L’Associació per a la promoció de Mitjans de Comunicació Local del Districte de Sants Montjuïc, que edita el Diari la Marina, la Marina FM i la Marina Digital, enguany ha estat reconeguda amb una menció de reconeixement especial, juntament altres 213 entitats, que conformen actualment el cens d’entitats de foment de la llengua catalana.

    El Teatre Nacional de Catalunya ha estat l’escenari del lliurament

    Ha estat en el marc dels premis Pompeu Fabra, el jurat dels quals està presidit per la consellera de Cultura, Laura Borràs i que enguany tenen especial solemnitat perquè s’inscriu en la commemoració de l’any Fabra, els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana. A l’acte es va premiar l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, els professors Mila Segarra i Jordi Mir, els establiments König, l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català, el presentador de televisió Halldór Már i el voluntari lingüístic Ramon Rom.

    Amb els premis Pompeu Fabra, instituïts l’any 2008, la Direcció General de Política Lingüística reconeix i premia les persones, entitats, empreses o organitzacions que contribueixin en la projecció social de la llengua catalana.

     

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.