Festa i més festa a la Marina!

Redacció:Laura Sicilia/Fotos:La Marina Viva

El mes de juny, com sempre, ha estat el mes de les festes. Des de que el barri de Can Clos iniciés el divendres 8 de juny la seva Festa Major, gairebé cada cap de setmana hem pogut gaudir de concerts, sopars populars, activitats infantils, correfocs, havaneres i moltes més activitats al nostre entorn.

El cap de setmana del 22 al 24 de juny va tenir lloc la Festa Major de la Marina, on, entre d’altres coses, els veïns i veïnes van poder gaudir de la “Sindriada”, l’arribada de la Flama del Canigó, l’encesa de la foguera de Sant Joan, teatre i balls countries. I rere aquesta, just el cap de setmana següent, les festes d’estiu de la Vinya.

Aquest any a part d’un munt d’activitats d’oci com zumba tan per nens com per a grans, Scalextric, ping pong i jocs de taula, el divendres 29 de juny va tenir lloc una taula de dones, on les veïnes van poder debatre i donar la seva opinió sobre la situació que pateix la dona en l’actualitat. En ella hi van participar un alt nombre de dones del barri i va destacar la presència de dones gitanes.

I el divendres 6 de juliol, més festa. Des d’aquest dia fins el diumenge 8, el barri de Sant Cristòfol va donar inici a la seva Festa Major, que engega amb el “Chupinazo” i va comptar amb un gran nombre d’activitats d’oci per a totes les edats;  una coral, cercavila, Holi party, guerra d’escuma, zumba i sopars populars. Tot i que ja es van realitzar algunes activitats el dissabte 30 de juny, com activitats esportives en família o un concurs de pesca de mar a la platja de Castelldefels i Gavà.

Les festes dels barris són moments per gaudir del nostre entorn, la gent que ens envolta i passar-ho molt i molt bé, no perdem la tradició!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.