L’encesa de llums de Nadal a La Marina FM

    Ja pots escoltar el programa especial de La Marina FM que es va emetre en directe des de la Plaça de la Marina el divendres 27 de novembre en motiu de l’encesa de llums de Nadal a tot el districte de Sants-Montjuïc des dels barris de la Marina.

    El programa inclou entrevistes a nens que van apropar-se per gaudir de les activitats organitzades, al president de l’Associació de Comerciants de la Marina, i als referents polítics del districte com ara Carolina López (consellera de comerç), Esther Pérez (consellera del barri de la Marina per Barcelona en Comú), José Antonio Calleja (conseller portaveu del PP al districte), Lluís Sergi Sarri (conseller portaveu de CiU al districte) i Ángel Lao (conseller portaveu de C’s al districte). També inclou els parlaments del moment de l’encesa de llums de Nadal i l’actuació íntegra del Grup Vocal Amarcord, finalistes de la segona edició del programa de cors de TV3 Oh Happy Day!

    El programa presentat per Aran Comín, Yohany Limpias i Patricia Rubio es tornarà a emetre aquest diumenge a les 17h a La Marina FM (102.5FM).

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.