Especial Cap d’Any al Per No Dir Res

    Aquest dimecres dia 31 emetem el darrer programa d’aquest 2014 i volem tancar-lo ben intensament! Per això hem convidat a tots els col·laboradors a participar en aquest programa que començarà a les 5 de la tarda i que en principi està previst que acabi a les 8. I diem “en principi”, perquè no tenim del tot clar que amb tanta gent es pugui complir amb aquest horari establert!

    Tindrem en Joan Giménez amb els videojocs, l’Aran Comín, ens portarà les errades de l’equip del programa i també de La Marina FM, la Sara Torremocha amb la moda, en Fran Boluña amb el seu espai d’humor, en Víctor Navarro amb les millors pel·lícules de l’any, ens acomiadarem com cal de l’Abril Sanchez i de la Sandra Funes, l’Oriol Capdevila ens destacarà els que ell creu que són els pitjors (sí sí, pitjors), discs del 2014 i tindrem la col·laboració especial de l’Uri Mora!

    No ens oblidem d’Ariana Argudo, Arnau Martí, Marc Grèbol, Noemí Martínez, Miquel Vera i Gerard López que també ens presentaran les seves habituals seccions o de Juan Carlos Rodríguez amb les seves cançons marabunteras!

    Tot això i alguna sorpresa més en el darrer PNDR de l’any! I si te’l perds, cap problema! Aquí et deixem el Podcast per si el vols escoltar!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.