Parlant amb ILeoVlogs

    Imaget de ILeoVlogs parlant al seu Canal de Youtube

    La setmana passada vam tenir el plaer de ser acompanyats per ILeoVlogs o Leo, al programa del dimarts de Digan Lo Que Digan de 22:00 a 23:00.

    Aquest es un jove Youtuber, que com d’altres es va endinsar en el món de penjar vídeos i tutorials a aquesta xarxa social gràcies als seus amics. Ens explica que avui dia es pot viure d’aquest “ofici”, que d’alguna manera s’ha creat amb la proliferació de les noves tecnologies, ell relata que ara per ara no te temps de poder dedicar-s’hi plenament a la seva tasca al Youtube, però té en ment per dins d’un any, anar-se’n a viure a Madrid on dedicar-s’hi per complet i descobrir si ell realment pot o no viure d’aquesta xarxa.

    Trobem molts més exemples, com el més conegut de tots El Rubius, un jove Youtuber que té uns ingressos molt superiors a qualsevol salari que us podeu imaginar. D’altra banda també hi han d’altres menys coneguts però que també podrien viure de Youtube, estem parlant de Yellow Mellow, una noia, que mitjançant la seva càmera ha retransmès molts moments seguits per milers de persones.

    Està clar que no tots tenim les capacitats suficients com per poder transformar-se en un “crack” de la xarxa; Leo recomana especialitzar-se en allò que millor pots realitzar i donar-ho tot per a poder arribar a ser un èxit.

    Per últim Leo ens va parlar sobre els Youtubers o Viners però dels Estats Units o Canadà, ell els segueix més. De fet als EUA porten més anys amb aquestes xarxes i, segurament estan més desenvolupats en aquest sentit. També cal afegir que l’humor és diferent, i tractar de portar-lo pot produir noves corrents de cara aquest terme.

    Finalment, si voleu fer unes rialles i veure de més a prop a que es dedica Leo i els altres podeu clicar al següent enllaç: Canal ILeoVlogs

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.