Amb veu de dona parla de la menopausa

    Al programa d’Amb veu de dona del passat 14 d’octubre es va abordar la temàtica de la menopausa, aprofitant la celebració del Segon Fòrum de Dones i Menopausa, que te llóc del setze, diset i divuit d’octubre a Barcelona, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Menopausa.

    Si ens allunyem dels prejudicis, la menopausa és bàsicament un moment de la vida de la dona que es caracteritza per la finalització de la menstruació i que indica una etapa que es coneix com a ‘Climateri’. Encara que no és una malaltia, provoca a la majoria de les dones símptomes molestos que alteren la dinàmica social i laboral. Aquest malestar es produeix perquè la dona comença a perdre progressivament la seva funció ovàrica i per tant baixa la producció de les hormones femenines, els estrògens i la progesterona.

    Parlem amb Montserrat Roure, la directora de Ellayelabanico l’entitat organitzadora del fòrum de la menopausa. A més, el programa també compta amb tota la informació de cultura, moda, celebritats, esports i les millors cantants femenines.

     

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.