Entrevista Lydia Ruiz i avançament del proper progama

    L'equip del programa amb la Lydia Ruiz

    Com alguns bé sabeu, la setmana passada ens va acompanyar a l’I què més? la Lydia Ruiz, que ens va presentar el seu darrer disc ‘Rebeldía acústica’, publicat fa aproximadament un mes.
    Com ja indica el nom, es tracta d’un disc de 10 temes de caràcter totalment acústic, set de les quals ja apareixien a la seva opera prima ‘Rebeldes’, una es tracta d’una versió de la mítica cançó de Sau, Boig per tu, i les dues restants, De ti lo aprendí -dedicada al seu pare- i Laura -dedicada a la seva ídol Laura Pausini-, són totalment inèdites.

    Lydia Ruiz ens va avançar que tot i haver acabat de publicar el seu segon disc, ja està preparant el tercer. De fet, d’aquest tercer treball ja hi ha tres temes gravats, un dels quals, La trinchera, va tocar en directe al nostre programa i el podeu escoltar al minut 01:30:00.

    Parlant amb Lydia Ruiz
    Parlant amb Lydia Ruiz
    Lydia Ruiz, tocant un tema en acústic
    Lydia Ruiz, tocant un tema en acústic
    L'equip del programa amb la Lydia Ruiz
    L’equip del programa amb la Lydia Ruiz

    I aquesta setmana, entrevistarem al grup de música vallesà Illa Carolina, que ens presentarà el seu segon disc d’estudi ‘Bengala’, i que ens tocarà algun tema en directe a l’estudi! Us ho perdreu?

    Recordeu, dissabte al migdia de 12:00 a 14:00 al 102.5 FM o a www.lamarina.cat/endirecte!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.