Conscienciant al personal!

    No Som Sants aixeca la persiana un dissabte més per amenitzar el matí de tots aquells que ens vulguin escoltar. Un nou programa que va comptar amb la presència de l’Aurora Depares, propietària del videoclub Video Instan. Una entrevista que ens porta a reflexionar sobre la necessitat de limitar la pirateria, en el món cinematogràfic en particular, i en la resta d’articles de propietat intel·lectual en general. Unes declaracions contundents i un crit d’auxili del gremi al poder legislatiu.

    Aurora Depares, propietària del videoclub Video Instant
    Aurora Depares, propietària del videoclub Video Instant

    A continuació, la Silvia Hernàndez ens va plaure amb un munt de curiositats. D’entre elles destaca un nou invent escolarxinès que ha creat molta polèmica. A més a més, va posar a prova al presentador del programa amb una broma nord-americana que té a veure amb un taxista. Fòbia compartida, la del presentador, per la Ines Dias que una setmana més ens va acompanyar durant tot el programa.

    Pel seu cantó, el polifacètic Guillem Estadella ens va acostar tres noves i inquietants preguntes del Yahoo Respuestas. Unes qüestions que van donar molt de sí. I també, ens va fer gala de les seves dots artístiques. En una nova creuada contra els amors adolescents a les xarxes socials cantava al ritme de Shakira en una de les seves brillants versions. A la seva esquerra, i també disposada a donar molta guerra, la Sigrid Bravo ens va endinsar en el món de les parelles artístiques de l’univers dels blogs de moda. Tot un descobriment que seguirem de ben aprop.

    L’actualitat cinematogràfica i les darreres estrenes de la cartellera van posar punt i final a cent-vint minuts de programa. Uns últims segons que van servir, també, per clamar unanimament i amb més d’un idioma pel retorn del David Martinez. Esperem, impacients, el seu retorn. I doncs, si ho us vareu perdre el No Som Sants d’aquest dissabte, ara teniu una nova oportunitat d’escoltar-lo!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.