Més veus a No Som Sants

    La segona temporada de No Som Sants contínua incorporant novetats. El dissabte passat rebíem la visita d’en Guillem Estadella, estudiant d’edat perillosa, que ens va voler acompanyar per quedar-se. Un nou membre doncs de l’equip que ara espera el vostre vist-i-plau.

    Els animals, un dels grans protagonistes de la secció de la Sílvia Hernàndez
    Els animals, un dels grans protagonistes de la secció de la Sílvia Hernàndez

    I entretant, la Cristina Suàrez segueix sense donar senyals de vida, i el David Martinez, amb cacofonies incluides, va decidir passar-se, ni que fos per Skype, per comentar tota l’actualitat cinematogràfica del moment. Aconseguirem en les properes setmanes que es planti a l’estudi? Esperem que si, doncs com a novetat també hem incorporat la webcam en directe durant el programa. D’aquesta manera, podreu posar cara i ulls a tots els nostres espectaculars col·laboradors i col·laboradores.

    El programa va començar amb un buit total al presentador. Tal vegada, tenen alguna compte pendent amb el nostre estimat presentador? Sigui com sigui, la Silvia Hernandez per primera vegada a la història del No Som Sants no es va presentar. Tot i així, varem poder comprovar com haguessin estat les curiositats si la veterana hagués vingut. El Sergi Pàez, recuperat de l’encostipat, si va venir, tot i que tard per tal de fer-nos cinc cèntims de les sèries que vindran.

    I també des de Londres, la nostra imprescindible corresponsal britànica ens va explicar algunes de les seves experiències a la “City”. Per cert, que el Sergi Pàez va lluir ratolí britànic! Hi haurà alguna connexió entre ell i la Lara? Serà un missatge encriptat?! Seguirem investigant…! I ja ho sabeu, sinó ens vareu poder escoltar en directe, ara en teniu una nova oportunitat!

     

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.