Plantada a No Som Sants

    El quart programa de la segona temporada de No Som Sants serà recordat com el capítol de les absències. A l’estudi principal de Sants-Montjuïc Ràdio s’hi respirava més silenci que mai.

    El Sergi Pàez, en representació de tots aquells que han patit la grip durant els darrers dies, va decidir quedar-se el llit. No sabem si la pressió de ser el flamant nou col·laborador va poder amb ell, o efectivament estava constipat. Per la seva banda, el David Martinez ja encadena dues setmanes de plantada al programa, al·legant ser un home multi tasca i no arribar a tot. I finalment, seguim sense notícies de la Cristina Suarez.

    Un bolígraf per anar de Picnic
    Un bolígraf per anar de Picnic

    Les que sí van fer acte de presència van ser la Silvia Hernàndez Depares que ens va meravellar, un programa més, amb una infinitat de curiositats. D’entre elles, cal destacar el 2×1. És a dir, coberts i bolígrafs en un mateix estri. La Lara Barrera també va voler acompanyar al presentador del programa, i ens va presentar un nou capítol del Bon dia Londres. En aquesta ocasió, normes i costums britànics van centrar l’aventura.

    I finalment, la Inès Dias va tornar també a l’estudio de la ràdio i va ser nomenada presidenta del club de fans del programa. Un munt de coses que no us podeu perdre! i ja sabeu, si no ens vareu poder escoltar, ara en torneu a tenir l’oportunitat! Fins aviat #nosomsanter@s!!!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.