Noves experiències

    L’equip de No Som Sants ha tornat amb força. Estrenem l’any parlant de les joguines més cares del món. Comentem les noticies eròtic festives més gracioses del moment. I descobrim la data del retorn de la sèrie “Game of Thrones” amb el nostre nou i flamant col·laborador Sergi Pàez.

    Ines Dias, fan del programa, va visitar els estudis de SMràdio
    Ines Dias, fan del programa, va visitar els estudis de SMràdio

    Els problemes tècnics també han fet acte de presència. En un intent d’innovar No Som Sants té a la meitat dels seus col·laboradors lluny dels estudis. El David Martinez ens explica, des de l’eixample esquerra,  les darreres novetats cinematogràfiques. I la nostra “ulleresdepasta” particular, la Lara Barrera , ja en terres britàniques, ens relata la seva aventura londinenca. 

    A més a més, l’estudi del programa contínua obert per a tots aquells que ens vulguin visitar. En aquesta ocasió, la Ines Dias, una fan del programa, però sobretot de la Sílvia Hernàndez, va estar amb nosaltres i ens va comentar les tradicions nadalenques portugueses.

    Pifies a les campanades de cap d’any, invents, l’imminent entrega dels premis Bafta, el nou actor de Doctor Who, i un munt de continguts més donen la benvinguda a l’any dels Nosomsanter@s!

    Nosaltres us esperem el proper dissabte 18 de gener. I mentrestant, ja sabeu, feliç setmana i no ens sigueu doleeeents!!!!

    I si algú no ens va poder escoltar, ara podeu tornar-ho a fer amb el podcast del programa! No us el perdeu! ;)!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.