Estrenem temporada amb mil i una novetats!

L’equip de No Som Sants va estrenar segona temporada el passat 21 de desembre. Un dia abans del sorteig de la loteria de Nadal, els nosomsanter@s van poder gaudir de dues hores de rigorós directe. A partir d’ara tots els dissabtes de 12h a 14h del migdia.

Després d’un llarg període de descans, moltes novetats arriben amb el nou any. El nostre presentador afronta la crisi convertint-se en home multi tasca, sent també el tècnic del programa. Després de passar llista, ens trobem amb una notable absència. Qui no hi és al programa? on és? i també amb una gran sorpresa un convidat que ningú esperava!

Noves seccions, música, diversió, entreteniment, rialles, col·laboradors pujats de to, curiositats, cinema, sèries, cultura, actualitat. En fi, una explosió de 120 minuts que dona el tret de sortida d’aquesta segona temporada. Nosaltres us esperem el proper dissabte 11 de gener. I mentrestant, ja sabeu, bon any nouuuu i no ens sigueu doleeeents!!!!

 

I si algú no ens va poder escoltar, ara podeu tornar-ho a fer amb el podcast del programa! No us el perdeu! ;)!

 

COMPARTEIX
Article anteriorConsells per una vida més sana: el metabolisme del colesterol
Article següentMacondo de desembre

No Som Sants és un programa d’entreteniment presentat per en Jordi Roca i la Silvia Depares amb les seves seccions de Notícies Absurdes i Curiositats.

Col·laboren en el programa L’Anna en la secció de Apps, community manager del programa i l’encarregada de les noticies d’actualitat.
L’Adrià en la secció de música Contaminació Acústica ens acosta l’actualitat musical i els artístes que més ens agrada amb entrevistes.
En Gabriel Coromines informant-nos de l’Esport en Vermella Directa.
El Paolo, que ens apropa les notícies internacionals en la seva secció Mapa Mundi.
El cine, les sèries i el teatre a càrrec de L’Angela Sánchez Orti en la seva secció Serieliculatre.
I finalment, parlant-nos de cultura, el Cultureta Aleix.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here